araxisi და araqisis karaqi
ტვინისთვის სწორი და ჯანსაღი საკვების არჩევისას, აუცილებლად უნდა გავითვალისწინოთ araxisi და araqisis karaqi. მათ შეუძლიათ მეხსიერების, შემეცნებითი ფუნქციის და კონცენტრაციის გაუმჯობესება, ასევე შეუძლიათ გააუმჯობესონ თქვენი განწყობა და ხელი შეუწყონ ალცჰეიმერის, ძალიან მძიმე დაავადების, პრევენციას.
მათი უპირატესობების გასაგებად, მნიშვნელოვანია რომ გავცნოთ დეტალებს:
araxisi
araxisi სასარგებლოა ყველა ასაკისთვის.
ასაკთან ერთად ჩვენი ტვინის ჯანმრთელობაზე გავლენას ახდენს ჯანსაღი ცხოვრების წესი. ალცჰეიმერის დაავადების პრევენციის ჟურნალში გამოქვეყნებულმა 2021 წელს ჩატარებულმა კვლევამ აჩვენა, რომ 60-დან 80 წლამდე ასაკის ადამიანები, რომლებიც რეგულარულად არ ჭამდნენ არაქისს და არაქისის კარაქს, 30%-დან 50%-მდე უფრო ცუდად ასრულებდნენ ტესტებს, რომელიც განსაზღვრავს ადამიანის მახსოვრობის, სწავლის უნარის, ეფექტურად ათვისების და კონცენტრაციის სხვა უნარებს.
2018 წლის ცალკეულ კვლევაში 55 წელზე უფროსი ასაკის ადამიანებში, უფრო მაღალი კოგნიტური ქულები უკავშირდება მხოლოდ 1 პორციის (10 გრამი) თხილის ყოველდღიურად მოხმარებას – ასევე კვლევები ადასტურებს, რომ მისი რეგულარულად მირთმევის შედეგად 40%-ით შემცირდება კოგნიტური ფუნქციის დაავადებების რისკი
araqisis karaqi
ახალგაზრდებისთვის იმთავითვე მნიშვნელოვანია არაქისის შემცველი პროდუქტების მიღება, როგორც ხანდაზმულებისთვის. 18-33 წლის კოლეჯის სტუდენტების კვლევაში, araqisi-ს მოხმარება დაკავშირებული იყო მეხსიერების გაუმჯობესებასთან, ასევე შფოთვის, დეპრესიისა და სტრესის დაქვეითებასთან.
miwistxilis karaqi-ს აქვს მნიშვნელოვნად მაღალი ცილის შემცველობა სხვებთან შედარებით. მხოლოდ 2 სუფრის კოვზით მიიღებთ 8 გრამ ცილას. არა მხოლოდ ცილას, არამედ თქვენ იღებთ აუცილებელ ბოჭკოვან და ცხიმოვან კომპონენტებს, რომლებიც განაყრებთ და ორგანიზმი ნაკლებად გრძნობს შიმშილს.